O kompaniji Nobo

Nobo kompanija je lider u domenu električnog grejanja na međunarodnom tržištu već nekoliko decenija. Liderstvo je postigla inovacijama u polju sistema grejanja i kontrole. Nekoliko miliona proizvoda prodatih širom sveta dokazuje da Nobo kompanija čvrsto veruje u pružanje vrhunskog kvaliteta i održivih rešenja.

NOVA GENERACIJA REŠENJA ZA GREJANJE

Nobo kompanija predstavlja potpuno novu generaciju grejača i sistema za kontrolu na nordijskom tržištu. Nova generacija sadrži tehnološku platformu koja postavlja nove standarde za budućnost električnog grejanja. Superiorna tehnologija termostata kombinuje stalni protok toplote sa energetskom efikasnošću. Rezultat je savršeno grejanje i sniženi računi za električnu energiju.

Zato mi pouzdano tvrdimo da Nobo pruža svetski priznata nordijska rešenja za električno grejanje.

Nobo brend je u vlasništu norveške kompanije Glen Dimpex Nordic – kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje energetski efikasne proizvode i rešenja u domenu polja grejanja i komfora. Kompanija ima poslovnice u Norveškoj, Švedskoj, Finskoj i Danskoj i izvozi svoje proizvode u više od 25 zemalja sveta. Grupa kompanija je u vlasništvu Glen Dimplex Group kompanije, najvećeg svetskog proizvođača i distributera proizvoda za električno grejanje. Sedište kompanije Glen Dimplex Nordic je u Štjurdalu, blizu Trondhajma, u centralnoj Norveškoj.


Pozovite za više informacija